GRAFIIKKA ON KÄYNTIKORTTISI
Graafinen ilme viimeistelee viestisi. Se pukee sanomasi asuun, jolla vaikutat vastaanottajaan ja vakuutat hänet. Vahva visuaalisuus auttaa katsojaa ymmärtämään viestisi helposti ja tarkoittamallasi tavalla. 
Kun haluat onnistua tavoitteissasi, tarvitset graafista suunnittelijaa, jolla on näkemystä ja kokemusta. Kaipaat ehkä myös henkilöä, joka osaa toimia linkkinä muiden yhteistyökumppaneiden ja alihankkijoiden kanssa.

Graafikon kädenjälki näkyy kaikessa viestinnässä: mainonnassa, painotuotteissa, pakkauksissa sekä sähköisten medioiden ulkoasuissa. Se elää kuvituksissa ja animaatioissa ja vaikuttaa yritysilmeissä ja -tunnuksissa sekä opasteissa ja merkeissä. 
Jokainen meistä kohtaa graafisen suunnittelutyön tuloksia sadoissa eri yhteyksissä päivittäin: elintarvikepakkauksissa, lehdissä ja sähköisissä medioissa. Ne tulevat vastaan ilmoituksina, liikennemerkkeinä, katumainoksina, internet-sivuina, logoina, tunnuksina, banderolleina ja TV-mainoksina.

Joku on aina suunnitellut meitä ympäröivät viestit ja niiden ulkoasut.
Kenelle luotat oman tärkeän viestisi?
KUMPPANIKSESI AMMATTILAINEN
Olen graafinen suunnittelija Tero Mäkinen. Minulla on mainoshoitajan tutkinto (MAT), ja olen markkinointiviestinnän konkari Pirkanmaalla. Olen yli 30 vuoden aikana toteuttanut tuhansia mainonnan projekteja esitteistä ja asiakaslehdistä messuosastoihin. 
Alkuvuodet työskentelin mainosgraafikkona teollisuudessa, mutta valtaosan urastani olen toiminut AD:nä tamperelaisessa mainostoimistossa. Nykyisin minulla on oma graafisen palvelun yritys. Asiakkaitani ovat kotimaiset ja kansainväliset yhtiöt sekä yksityisyrittäjät ja -henkilöt.
Olen mutkaton yhteistyökumppani, ja minulla on toimiva verkosto tekstintekijöiden, kirjapainojen ja tulostamoiden kanssa.
PALVELUIHINI KUULUVAT
Graafinen suunnittelu – Esitteiden, lehtien ja
kirjojen taittotyöt – Kuvituspalvelut – Infografiikka – Kuvankäsittely – Yritysilmeet, käyntikortit, logot, 

tunnukset ja graafiset ohjeistot – 
Opas- ja messutaulut sekä roll-upit – 
Messu- ja tilasuunnittelu – Pakkaussuunnittelu
Graafinen suunnittelu käärii viestisi kutsuvaksi paketiksi.
Kuinka saan auttaa sinua?


TM Graafinen palvelu
Tero Mäkinen
050 590 2211
tm.graafinenpalvelu(at)gmail.com

tm-graafinenpalvelu.com
Papinojanraitti 10, 36200 Kangasala
Ota yhteyttä!
Lähetä
Kiitos yhteydenotostasi, palaan asiaan mahdollisimman pian!